Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε και να αγοράσετε τα προϊόντα μας με τους παρακάτω τρόπους:

1) Παραγγελία on-line μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες.
Πατήστε στο σύνδεσμο [αγορά - στο καλάθι] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας. Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας θα περάσετε σε ασφαλή σύνδεση (ssl) όπου θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής.

2) Μπορείτε επίσης να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, καλώντας μας στα τηλέφωνα που θα βρείτε στην επικοινωνία.

Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος.

Η ταύτιση της οικογένειας μας με την καλλιέργεια & την παραγωγή ελαιολάδου στο Καμηλάρι Κρήτης, οφείλεται στην ιδιαίτερη αγάπη του παππού μας, για το λάδι και για τον τόπο μας. Αυτός είναι ο τόπος που ρίζωσαν οι πρόγονοί μας και οι ελιές μας!

επικοινωνία

tel: +30 28920 42583

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

social mediae-genius.gr ...intelligent web software