Τρόποι Πληρωμής

α. Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είτε με πιστωτική είτε με χρεωστική κάρτα. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

β. Πληρωμή με αντικαταβολή:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, κατά την παράδοση στο χώρο σας, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας στον διανομέα που θα σας παραδώσει τα προϊόντα.
Η υπηρεσία έχει επιπλέον χρέωση που αναφέρεται αναλυτικά κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας καθώς και στο ενημερωτικό e-mail που λαμβάνετε αμέσως μετά την παραγγελία σας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
γ) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας:
Εφόσον είναι διαθέσιμη η επιλογή “Παραλαβή από το κατάστημα” μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας για εξόφληση και παραλαβή της παραγγελίας σας. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για μικρό χρονικό διάστημα δεσμευμένη.

δ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, είτε πηγαίνοντας στην τράπεζα, είτε μέσω Web Banking.

Τα εμπορεύματα θα αποστέλλονται εφόσον πρώτα έχει κατατεθεί το ανάλογο ποσό της παραγγελίας και επιβεβαιωθεί από τον αρμόδιο υπάλληλο.

Η ταύτιση της οικογένειας μας με την καλλιέργεια & την παραγωγή ελαιολάδου στο Καμηλάρι Κρήτης, οφείλεται στην ιδιαίτερη αγάπη του παππού μας, για το λάδι και για τον τόπο μας. Αυτός είναι ο τόπος που ρίζωσαν οι πρόγονοί μας και οι ελιές μας!

επικοινωνία

tel: +30 28920 42583

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

social mediae-genius.gr ...intelligent web software